Pages

Friday, May 6, 2011

kekosongan bila untuk percutian hari wesak

cuti hari wesak jatuh pada 17 mei bersamaan dengan hari selasa.kalau ambil cuti pada 16 mei bolehlah bercuti di AL SAKINAH selama 2 hari 1 malam sebab masih ada bilik kosong untuk tarikh-tarikh tersebut....siapa cepat dia yang dapat!....

Wednesday, April 27, 2011

nama saya Latheef


assalamualaikum, nama saya Latheef!

Thursday, November 25, 2010

Pagi Ahad di Al Sakinah

Menjelang pagi
Angin menderu.Nyiur melambai.
Di keheningan pagi.
My fav moment. Feeding the chicken. Ayam jantan yg kiri sekali tu, our pet, Rambom namanya
Feeding the fishes.
Rambom dpt special treatment. Makan bersuap.
Rambom temankan saya bagi ikan makan.
Isteri Rambom ada 4. Dah penuh kuota.
Di sini abah selalu duduk berborak.
Ada ikan tongsan seberat 8kg di sini.
Tilapia merah. Sedap.
Live orkestra setiap malam.
Kolam teratai. Selalu teringat Fauziah Latiff.
Bunga-bunga mama.
Kalau anda tengok gambar-gambar ni, kena pasang aircond juga utk dptkan feel cuaca di Al Sakinah setiap hari. Sejuk dan nyaman.
Jemput datang!

Jungle Trekking



Buluh memang banyak di kampung ni.
wow...great activity for the whole family!
Berapa agaknya umur pokok tu ya?
Peace!
Waterfall!!!

The beauty of nature..
Ini lah salah satu trek ke air terjun di Kampung Janda Baik ini. Keindahan alam semulajadi. Mereka dah sampai. Anda bila lagi?
:)

trip cikgu cikgu dari sg. long!

Mandi sungai!!
Cikgu-cikgu enjoy main musical chair. Ada birthday party!
erkk...Mana boleh bawak kerusi sekali..ni main tipu ni.
Bergambar di Gazebo Villa Sakinah
Macam kat oversea lah...
Future generation experiencing the kampong life.
Bagusnya membaca di perpustakaan kami.
Cantik!
Sungai sesuai untuk semua.
Pertandingan mewarna di dalam dewan seminar kami.
:)
bestnya!!
Sweet macam bunga
Catch of the day! yummy!
baju kering lagi ni...sila berendam cepat!
Ni la masanya nak kenakan cikgu.Water balloon fight!!
Terima kasih Cikgu Hasmiza dr Sekolah Sg Long. Tengok dari gambar2 ni, semuanya mmg enjoy betul tinggal di Al Sakinah. Kami pun happy dgn kunjungan cikgu-cikgu ini.
Sila datang lagi! :)

Tuesday, August 31, 2010

Kenduri Kahwin Hafidz dan Aainaa

Julung-julung kalinya diadakan majlis perkahwinan berkonsepkan taman di As-Sakinah Resort Janda Baik Pahang 17 Julai 2010.

Gambar di bawah ini menceritakan betapa meriah dan indahnya layanan As-sakinah Resort kepada kedua-dua mempelai dan para tetamu:

































dalam rangkuman, para tetamu menghabiskan masa yang lama di As-Sakinah Resort, mana taknya.. tempat yang cantik, suasana yang nyaman dan makanan enak adalah kombinasi terbaik di dalam mengadakan kenduri kahwin.

bila nak datang?